Formatge de cabra al pebre negre

L’escorça d’aquest formatge ja ens indica què trobarem a l’interior, gust personal i intensitat aromàtica. El seu aspecte excitant de pebre negre, es tradueix al nas en una olor definida i pronunciada. Al tall el color blanc trencat es mostra cremós, homogeni i amb una escorça amb tendència a liquar-se, resultat del temps de maduració amb pebre. En boca és aromàtic, gustós i amb notes lleugerament picants, amb personalitat. La textura és mantegosa, amb una adherència que concentra el gust del formatge. Tan el post-gust com l’aroma comparteixen aquestes notes pebrades d’una intensitat considerable. En definitiva, un formatge amb gust.

Formatge de cabra al pebre negre ARCOC

El recomanem… com a formatge d’aperitiu, per acompanyar l’escalivada o per fer salses per carns vermelles. També és ideal acompanyat amb melmelada de pebrot.

L’acompanyem… d’un vi negre jove o amb un cava ben fresc.

Aquest formatge té entre quinze dies i tres setmanes i una caducitat de sis mesos.

Es pot trobar en els següents formats:

-   Rodó de 500g (envasat al buit o en bossa retràctil microperforada)

-   Mig rodó de 250g (envasat al buit)

-   Barra d’ 1,9 kg