Formatge de cabra a les fines herbes

Aspecte exterior atractiu per la presència massiva d’herbes aromàtiques. Olor característica de bosc i mar, destacant per sobre d’elles la sajolida. Al tall l’aspecte és blanc, compacte, de pasta tancada i tova. Destaca en gust per les notes característiques d’herbes, resultant en conjunt un formatge molt aromàtic. La seva textura és delicada, fosa i tendeix a una cremositat inusual, que allarga el gust del formatge. L’aroma és igualment herbàcia i floral intens i amb un post-gust que tendeix al fruit sec cru, però on també apareixen les característiques notes vegetals.

Formatge de cabra a les fines herbes ARCOC

El recomanem… per gratinar en plats de verdures o altres on la presència de vegetals sigui destacable. També és ideal com a formatge de postres o acompanyat amb melmelada de tomàquet.

L’acompanyem… d’un vi blanc, un vi dolç o amb un cava ben fresc.

Aquest formatge té entre quinze dies i tres setmanes i una caducitat de sis mesos.

Es pot trobar en els següents formats:

-  Rodó de 500g (envasat al buit o en bossa retràctil microperforada)

-  Mig rodó de 250g (envasat al buit)

-  Barra d’ 1,9 kg