Formatge tendre de cabra

Formatge de color blanc marfil, escorça tancada i llisa. Al tall presenta un aspecte regular amb presència de petits ulls i un color blanc. Sensació d’humitat i matisos brillants, senyal de la seva frescor. En la fase olfactiva es mostra làctic, lleugerament salí, amb records secundaris de llet de cabra, d’una intensitat considerablement pronunciada per ser un formatge tendre. En boca resulta agradable, lleugerament lletós, amb notes de mantega i àcid làctic, de gust pronunciat al final. L’aroma és fresc i el post-gust característic de formatges més madurats.

Formatge tendre de cabra ARCOC

El recomanem… ideal per a potenciar el sabor d’amanides dolces, regat amb un raig d’oli i herbes aromàtiques o ratllat sobre un plat de pasta. També es pot acompanyar de melmelada de carbassa, de cabell d’angel o codony.

L’acompanyem… d’un vi blanc jove o d’un vi dolç afruitat.

Aquest formatge té com a mínim una setmana i una caducitat de sis mesos.

Es pot trobar en els següents formats:

-          Rodó de 500g (envasat al buit)

-          Mig rodó de 250g (envasat al buit)

-          Mig rodó de 260g (envasat al buit)

-          Barra d’ 1,6 kg aprox.

Aquesta especialitat també es pot trobar en la seva variant baixa en sal. Té un 75% menys de sal que el formatge tendre normal i és l’ideal per a persones que segueixin dietes baixes en sal.

TENDRE BAIX SAL ARCOC copia