Distribució

ARCOC SAT, és creada per comercialitzar en comú i per tant, ajustar tant com sigui possible els preus de distribució i comercialització per poder vendre els seus productes amb el màxim benefici pels productors de la llet, ja que aquests dos grups tradicionalment són els que surten menys afavorits de la cadena agroalimentària.

És per això, que en el pla comercial d’ARCOC, s’afegeixen uns marges molt ajustats que assegurin la viabilitat futura de la societat, però vetllant sobretot perquè els beneficis vagin repercutits cap a la venda de la llet del soci.

El producte ARCOC està pensat per ser venut a través de grans distribuïdors i grans superfícies que valorin el producte de proximitat i de qualitat. Al ser productes de gran distribució, s’evita interferir en la venda de la formatgeria tradicional de petit comerç, com són les mateixes formatgeries propietat dels socis d’ARCOC i alhora això permet minimitzar els costos de distribució.

Si vols saber l’establiment més proper on pots comprar els productes ARCOC només cal que omplis el següent formulari, i et respondrem el més aviat possible.

 

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Població (obligatori)

Codi Postal